13 Mayıs 2008 Salı

Bahar ve Solaryum

Gönderen injuas




Baharın gelmesiyle güneş sıcacık yüzünü gösterdi. Eee artık T-shirt lerin eteklerin de yüzünü gösterme zamanı geldi de geçiyor bile. Böylece ortaya çıkan kollar bacaklar biraz daha bronz olsa ne hoş olur değil mi? dediğimiz anda akla ilk gelen çözüm SOLARYUM :) Ne de olsa yaza daha cok var dimi? baska care mi var diyoruz ve kendimizi solaryum kampanyalarını ararken buluveriyoruz. Şimdi dakika başına hesapları bir kenara bırakalım önceliği sağlığımıza verelim. Bakalım dikkat etmemiz gereken noktalar neler?

Solaryumla ilgili merak ettikleriniz, ve dikkat etmeniz gereken noktalar:

- Solaryum bulunan guzellik salonlarını seçmeden önce detaylı bir şekilde araştırma yapmanızda fayda var. Salonun makinaların yeni olmasına ve tüplerinin belirli aralıklarla değiştirildiğinden emin olun. Tabii hiijyen de çok önemli.

- Seanslarınızı mutlaka bir uzman kontrolunde belirleyin. Cildiniz fazla hassassa veya çok açık tenli iseniz, daha kısa seansları seçmeye çalışın.

- Unutmayın uzmanlar bir yıldaki seanslarınızın toplamının 200 dakikayı aşmamasını öneriyor. Çünkü solaryum mükemmel bir görünüm sağlamasına rağmen, cildinizin daha çabuk yaşlanmasına da neden oluyor.

- Solaryum seanslarınızdan önce cilt peeling i yaptırmayı ihmal etmeyin ki bronzlugunuz kalıcılığını uzun süre korusun.

- Eger vücudunuzda dövme, ameliyat izi vb. var ise UV ışınlarından koruyun, ve uzmanınıza danışın.

- Seans esnasında gözlerinizi acmamaya özen gösterin veya özel solaryum gözlüklerini kullanın. Lens kullanıyorsanız seansdan önce çıkarmayı ihmal etmeyin.

- Seans öncesinde makyajınızı mutlaka temizleyin ki yüzünüz ve vücudunuz arasında ton farkı olmasın.

- Tercih ettiğiniz salonda yatay makinalardansa dikey olanları tercih edin. Bu sayede temas yoluyla bulaşabilecek cilt hastalıklarından korunmuş olursunuz.

- Makinanın fan seviyesini olduğunca yüksek tutun ve terlemeye engel olmaya çalışın.

- Özel solaryum ürünleri dışında vücudunuza hiçbir ürün uygulamayın ki bu ürünler cildinize ciddi zararlar vermesin.

- Ve son olarak hamilelikte solaryumu tercih etmeyin. Bu konuda yeterli araştırma olmamasına rağmen en iyisi kendiniz ve bebeğinizi korumak adına 9 ay solaryuma veda etmek.


Sizin için seçtiğimiz solaryum ürünlerini de incelemeden geçmeyin diyor ve keyifli solaryum seansları diliyoruz.


Beauty SUN




Beauty SUN 780 --> Bronzlaştırmayı hızlandıran krem: Cİldinizi solaryuma hazırlar. Yüksek verimlilikle biyokatalizör ATP melanin protein oluşumunu hızlandırarak bronzlaşmanızı kolaylaştırır. Cildinizi UV ışınlarının zararlarından korur ve destekler.



Beauty SUN 781 --> Solaryum seanslarınızdan sonra cildinizi besleyen losyon. Cildinizi besleyerek destekler ve UV ışınlarının yol açtığı cilt yaşlanmasını önler. Nemli bir cilde sahip olmanızı sağlayarak kalıcı bir bronzluğa sahip olmanızı sağlar.


Fiyatı: 52,60 YTL
Aloe Vera Solaryum Seti




Aloe Vera Hızlı Bronzlaştırıcı --> Aloe Veranın nem sağlayan özelliği ile cildinizi solaryuma hazırlar.Böylece daha hızlı bronzlaşmanızı sağlar. Ayrıca cildinizin kendini yenilemesini destekler.


Aloe Vera Bronzlaşmayı Dengeleyici Losyon --> Solaryum sonrasında cildinizi besler. UV ışınlarının zararlarından cildiniz koruyarak yaşlanma belirtilerini önler. Biyolojik nem dengeleyicisi satesinde sağlıklı bronzlaşmanızı destekler.


Fiyatı: 54,90 YTL

0 yorum:

 

Kadına Özgü Copyright © 2012