13 Mayıs 2008 Salı

2008 in Gözde Kaküllü Saç Modelleri

Gönderen injuas




- Kahküllü Saç Modelleri -





Bu yılın moda kesimleri arasında kaküllü modeller geliyor. Kaküllü kesimler saçınıza hacim ve şıklık kattığından şu aralar çok revaçda. Tabiki kakülü tercih etmeseniz de trendy kalabilrsiniz fakat kakül kestirme cesaretini gösterenler için kadına özgü ekibi olarak birkaç model seçtik.













Eger açık renkte ve uzun saçlarınız varsa kaşlarınız hizasında kestireceğiniz kaküller ve saçınızın ön kısımlarının katlı kesimi sade saçlarınıza tarz kazandıracaktır. Dilerseniz siz de kaküllerinizi Reese Witherspoon gibi hem düz hem de yandan ayırarak kullanabilrsiniz.






Ünlü model Kate Moss'da Reese Witherspoon gibi, hem düz hem de yandan ayırarak kullanabileceği tarzda bir kahkül kesimini tercih etmiş. Bir de onun saç kesimine göz atın :)



Eğer saçlarınızı çok kısa kullanmaktan hoşlanıyorsanız, sizler için de bir kaç kükül modeli...









Eger koyu renkte ve uzun saclara sahipseniz Liv Taylor tarzı uzun kaküller yüzünüze gizem katacaktır. Kakülerinizin yanısıra saclarınızın ön kısımlarına hicbir uygulama yapmamanız yüzünüzü ve gözleriniz ön plana cıkarır.










Değişikliğe çok hazırsanız ve saç stilinizi tamamen değiştirmek istiyorsanız hem kısa saç ve aynı zamanda kahkül kesimi sizler için birebir. Bu yılın en cok tutulan modelini, Katie Holmes de tercih etti. Cesur bayanlar bu model tam size göre.





Uzun saçlıların tercih edebileceği, istenildiğinde yandan da ayrılabilecek bir mode. Hem de son derece kullanışlı...






Eğer saçlarınız uzunsa, ve saçlarınıza genelde fön çektirip, düz olarak kullanmaktan hoşlanıyorsanız, Beyonce'nin saç kesimi belkide tam size göre. Unutmayın, bu tarz saç, daha keskin yüz hatlarına sahip olmanızı sağlayacak :)

Mischa Barton ve Paris Hilton da kaküllü saçı tercih edenler arasında...


Tabii şunu da söylemeden geçmeyelim, kaküllü saçın kullanımı biraz zahmetli. Bir parça bile uzasa, hemen gidip tekrar kestirmeniz gerekiyor, aksi taktirde hem bakımsız görünüyor, hem de gözlerinize kaçarak sizi rahatsız edebilir :) Ayrıca önümüz yaz, sıcaklardan bunalan bir yapınız varsa sizi kaküllü saç modelleri biraz zorlayabilir...


Ama unutmayın, gülü seven dikenine katlanır!

Dilerseniz 2008 in en trendy saç renklerine de bir göz atabilirsiniz. Hem saçınızın rengini hem de modelini değiştirin =)

http://kadinaozgu.blogspot.com/2008/06/2008-en-trendy-sac-renkleri.html

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Mary Kate Olsen ın modeline bayıldım hmn saçlarımı sarıya boyatmalıyım =P

Adsız dedi ki...

bu ne ya hep sari benim sacim siyah

Adsız dedi ki...

hep sarı şaçlar için bu ne yhaa

nihal dedi ki...

bence berbat hep ayni skil ya içimi karattınız
hem de ben kumralım

Adsız dedi ki...

Bnce zor diil. Kakül illede önde durcak bişi yokki! Yanada alablrsn :)

 

Kadına Özgü Copyright © 2012