24 Haziran 2008 Salı

2008 En Trendy Sac Renkleri

Gönderen injuas

Aynaya baktığınızda artık birşeylerin değişmesini mi istiyorsunuz? O zaman size saç renginizi değiştirmenizi acil öneriyoruz. Tüm kış görmediğiniz yazlıktaki arkadaşlarınız yeni görünümünüze hayran mı kalmalı? Buyrun hem 2008 yazına daha trendy bir görünümle girmek, hem de güzelliğinize güzellik katmak isteyen hanımlar için kadınaözgü ekibi olarak seçtiğimiz saç renkleri...

  • Sarı Balyajlar

Eğer şimdiki saç renginiz açık kahverengi tonlarındaysa -ki hatta karamelse mükemmel- sarı balyajlar size havalı bir görünüm kazandıracak. Siz de saçlarınız Jennifer Aniston gibi görünsün istiyorsanız; yol yol ve kalın balyajlardansa sık ve ince olanları tercih etmelisiniz. Eğer yapay ve sap sarı olmasını istemiosanız saçlarınızı bu tarz seçebilirsiniz..



Ya da Molly Sims gibi doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz...



  • Canlı Kızıllar

2008 yazında da heryerde farkedilmek ve de tüm gözleri üzerinizde toplamak istiyorsanız bu kızıllar tam size göre. Eğer beyaz tenliyseniz kızıllar yüzünüze renk katacaktır. Ayrıca bu yaz kırmızı kızıllar yerine turuncuya yakın daha gün batımı renklerini tercih etmelisiniz.


Bu modelimiz de daha çılgın bayanlar için =)


  • Paris Hilton Sarısı


Kışın sürekli makyaj gerektiren bir renk olduğundan genelde tercih edilmeyen sarı 2008 yazının da vazgeçilmezi gibi görünüyor. Bronzlaştığınıda harika bir görünüm kazanacaktır. Platin tonlarındaki sapsarı saçlarınız bu yaz da sizi plajın en güzeli yapacak =)


İster düz isterseniz dalgalı saçlarınıza sarının havasını katabilirsiniz.


Eğer bond kesim kullanıyorsanız platin tonları harika bi seçim olur. Victoria Beckham ve Demet Akalaın ın tercihi de cviciv sarısından yana oldu.


  • Kahvenin Asaleti


2008 de vazgeçilmeyen renklerden biri de gene kahve tonları. Eğer uzun saçlarınız varsa size bu modeli öneriyoruz. 2008 yazında kahve tonları size vahşi bir asalet kazandıracak. Leopar desenli bikinilerle kombinlemeniz önerilir =)



Eğer farklı renkler arıyorsanız , kakül modelleri adlı yazımıza da göz atabilirsiniz =)

http://kadinaozgu.blogspot.com/2008/05/2008-in-gzde-kakll-sa-modelleri.html

0 yorum:

 

Kadına Özgü Copyright © 2012