15 Haziran 2008 Pazar

Mango - MNG 2008 YAZ

Gönderen injuas

Biz bayanların gözdesi Mango hesaplı fiyatları ve seçkin ve büyük ürün yelpazesi ile 2008 de de 1 numara olmaya aday markalardan. Biz de kadınaözgü ekibi olarak sizin için Mango nun 2008 koleksiyonuna bir göz atalım dedik ve bakın sizin için neler seçtik.

  • 2008 yazında her zamankinden daha rahat mı olmak istiyorsunuz? O zaman şık şortlar ve üztler tam size göre... Ve bunları en uygun fiyata bulabileceğiniz yer ise Mango, Penelope Cruz koleksiyonu...


Mini şortlar 2008 yazında hem çok şık hem de çok rahat olmanızı sağlayacak. Gündüz daha sade T-shirt ler geceleri ise şık üstler ve topuklu ayakkabılar ile kombinleyebileceğiniz çok kullanışlı parçalar...




  • 2008 yazında Mango size şık bikini ve mayo tasarımları da sunuyor. İşte sizin için seçtiğimiz şık Mango mayo ve bikinileri


Bu beyaz mayokini plajdaki tum gozleri üzerinizde toplayacak. Ve gene göz alan oembe bikini ile şıklığınıza şıklık katacaksınız.



  • İşte Mango nun olmazsa olmaz koleksiyonunundan sizin için seçtiklerimiz.








Bu yaz uzun ve desenli elbiseler çok moda. Tabi ki mango da bunları es geçmemiş ve olmazsa olmazına eklediği bu pembe elbiseyi çok uygun fiyata size sunuyor.

















Bu sarı elbise ise sıcak yaz gecelerinde şıklığınızı ve tarzınızı tamamlayacak. Bu ipek elbise tüm gözleri üzerinizde toplayacak.









  • Skinny Jeanler bu yıl da rüzgarını sürdürüyor.Hem rahatlık hem şıklık sağlayan skinny jeanler kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.


Bu iki modeli de hem spor hem de topuklu ayakkabılarla rahatça kombinleyebilirsiniz.



  • Ve son olarak Mangodan sizin için hem plajlık hem de rahat yaz elbiseleri...







Bu çizgili mavi elbise denizci tarzında rahatlığın bir simgesi gibi...Beyaz cerçeveli bir gözlük ve mavi aksesuarlarla tamamlanabilecek hoş bi kombin.













Bu renkli ve kahve tonlarındaki keten elbise ise yazın çok sık kullanacağınıza inandığımız rahat bi elbise modeli ister sık aksesuarlara tamamlayıp yaz geceleri isterseniz alışverişe çıktığınız sıcak yaz günlerinizin vazgeçilmezi olacak.

0 yorum:

 

Kadına Özgü Copyright © 2012