7 Aralık 2009 Pazartesi

2010'a Evde Girmek İsteyenler

Gönderen injuas



Yılbaşı geliyor.... Bu yıl siz de yılbaşını sıcacık evinizde kutlamak istiyorsanız sizin için bir kaç öneride bulunmak istedim.

Plan 1:

Bir kaç arkadaşınızla birlikte evde hazırladığınız güzel yemekleri paylaşabilir , tatlı sohbetleriyle gecenizi ısıtabilirsiniz. Tabiki yılbaşı temalı yemeğiniz için en uygun renk kırmızı olacaktır. Kırmızı mumlar, yemek örtüsü ve peçeteler ile gayet hoş bir sofra kurabilirsiniz.


Plan 2:Ailece geçirilecek bir yılbaşının keyfi başka hiçbiryerde olmuyor mu diyorsunuz? Bir de şömineye sahipseniz demeyin keyfinize... Bunun için size altına aile bireyleri için hediyeler yerleştirdiğiniz bir yılbaşı ağacı ve yeni yıl dileklerini içine koyabileceğiniz yılbaşı çorapları yeterli olacaktır.

Yılbaşı ağacı için kırmızı kurdele süslemelerini ve top sarkıtları kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi çorapları da el örgüsü olarak hazırlayabilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte hazırlayabileceğiniz el emeği göz nuru süslemeleriniz emin olun herşeyden daha değerli olacaktır.

Plan 3:


Yılbaşında evet evde olalım ama eğlencede tavan yapsın diyorsanız. Yılbaşı ev partisi işte size gerekli metaryellerde burada. Yılbaşı içki barı, yılbaşı pastası, yılbaşı şapkaları ve müzik... Ayrıca yılbaşı günü parti şapkalarınızı arkadaşlarınızla birlikte hazırlamak, hele hele kişilere özel notlu olanları yapmak da çok eğlenceli olabilir.


Yılbaşı pastanızı evde hazırlamayı da deneyebilirsiniz. Emin olun çok eğleneceksiniz...


Herkese mutlu yıllar diliyorummm....

0 yorum:

 

Kadına Özgü Copyright © 2012